Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
Aktuelt

Det er mye som skjer rundt Matlystfestivalen i Ringsaker. Her er et arkiv over alle våre saker.

Kasse med råvarer

Kortreiste smaker og opplevelser

Ringsakerhøsten bugner av herlige råvarer, og under Matlyst vil du få både smake og lære mer om flere av dem – av de aller beste. 

Velkommen til Matlystfestivalen 2020

Velkommen til en litt annerledes Matlystfestival!

Endelig – etter tidenes rareste vår, en pussig sommer og midt i en underlig høst, så inviterer vi til en litt annerledes Matlystfestival i Brumunddal 22. - 25. oktober! Med distriktets nydelige råvarer skal det kokes, stekes, grilles, smakes, drikkes og inspireres i tre dager til ende.

626A5297

Slik får du mest mulig ut av fredagen!

En Matlystfredag er så mye mer enn en vanlig fredag! Over tjue måltider og opplevelser står på programmet denne dagen, så her er det bare å velge og vrake.

Foto av flamencodanserinne

Hva vil du oppleve på Matlyst 2020?

Vi gleder oss stort til å kunne ønske velkommen til en ny Matlystfestivalen i Brumunddal 22.-25. oktober! Det jobbes i disse dager intenst med å lande programmet og på forsommeren slipper vi både fullt program og billetter. Hva vil DU oppleve på Matlyst?

Gjester som tar selfie foran festivallavvo

Tusen takk for denne gang!

Matlystfestivalen 2019 er historie og vi endte på hele 78 arrangement i løpet av 3 dager. Nærmere 5.000 har spist, drukket, smakt, hørt, lært og blitt inspirert. Vi er overveldet over responsen og over alle gode tilbakemeldinger. 

Fullt av folk på Matlystfestivalen

Full fart videre for Matlyst

Gårsdagen ble en stor suksess med masse fulle hus og høy stemning. I dag ruller Matlyst videre i Brumunddal, og det er fortsatt mulig å få med seg noen godbiter!

Festivallavvoen er på plass!

Festivallavvoen er på plass!

 – Lavvoen blir et uhøytidelig midtpunkt og naturlig samlingssted under Matlystfestivalen. Her kan du komme inn og varme deg, få med deg minikonserter og kjøpe deg noe godt å spise og drikke, sier festivalsjef Monica Østenheden. 

Foto av bord med glass

Mye godt i glasset under Matlyst!

Det er ikke bare på tallerkenen at du får gode smaksopplevelser under Matlystfestivalen! Det er mye godt å få i glasset også! Har du sjekket ut alle våre spennende smakinger og kurs?

Barnas matlystfestival

Barnas Matlystfestival!

Tidlig matglede? Ett tips er å slippe barna løs i matveien – både på kjøkkenet, i grønnsaksdisken og ved planlegging av ukemenyene hjemme. Sett gjerne startstreken ved Matlystfestivalen! Der kan de små få være med å smake, lage og mestre, og mor og far får kunnskaper og innsikt de kan bringe med seg inn i familiens hverdag.

Emil Haugli

Lover gode matopplevelser

Neste helg braker det løs med Matlystfestivalen i Brumunddal by. Det rigges til festival på totalt 17 arenaer i Brumunddal by, med 81 arrangementer gjennom tre dager.

Matlyst tog Ringsaker

Reis kollektivt under Matlyst!

Vi anbefaler å la bilen stå under Matlystfestivalen! Her kan du se rutetider fra Brumunddal under festivalen torsdag 7., fredag 8. og lørdag 9. november. 

626A3711

Plateaktuell Ole Ellefsæter på Matlyst

Det er duket for et sterkt møte på biblioteket under Matlystfestivalen på torsdag, når skihelt Ole Ellefsæter, matjournalist Geir Vestad og forfatter Helge Hagen gir seg i kast med Hedmarkens tre sterke – pultost, rakfisk og akevitt.

venninner

Se våre løyper!

Tenkt deg på Matlyst, men gått deg vill i programmet? Se våre løyper for den matinteresserte, musikkelskeren, den miljøbevisste, den kultur- og reiseglade, kjæresteparet, venninnegjengen, barnefamilien og for deg som er ute etter det lille ekstra. Vi kan til og med skilte med «svart løype»!

Fotocollage

Tre dager med vinyl hos Frøken Pimpernell

Under Matlystfestivalen kan du finne festivalstemningen hos Frøken Pimpernell med arrangementene «Øl og vinyl» med Trond Svendsen torsdag 7. november, «Vin og vinyl» med Ingvild Tennfjord fredag 8. november og «Bobler og vinyl» med Ingeborg Heldal lørdag 9. november. 

Danser på spansk aften

Programmet er komplett og over 40 % solgt!

Billettsalget går unna, og nå er programmet ferdigstilt med et par nyheter på plass. 43 dager før det braker løs for Matlyst 2019, er over 40 % av billettene solgt.

Biblioteksjef Mette Westgaard

Kun 30 dager til Matlyst!

I dag er det kun én måned til festivalstart. Visste du at det skjer masse gøy på Biblioteket i Brumunddal under festivalen? Her blir det blant annet konsert med Frida Ånnevik, frokost med Charlotte Mohn Gaustad og foredrag av Karen Elene Thorsen, alias "Fattig student" - for å nevne noe.

Gaute Ormåsen

Grand finale med Gaute Ormåsen - UTSOLGT!

Hva passer vel bedre enn å runde av årets Matlystfestival med vår egen Gaute? Bli med på fest med Ormåsen & Co! Det blir høy allsangfaktor, dans og godt drikke i et allerede feststemt Brumunddal. NB! Vær rask! Begrenset antall billetter.

people-2596150_1920

«Venninneløype» lørdag 9. november

På tide å samle venninnegjengen? Matlystfestivalen er den perfekte anledning! Her ser du forslag til løyper for jentegjengen lørdag 9. november! NB: Forbehold om at enkeltarrangement kan bli utsolgt!

66879629_749808318767075_9102159796244578304_o

«Venninneløype» fredag 8. november

På tide å samle venninnegjengen? Matlystfestivalen er den perfekte anledning! Her ser du forslag til løype for damene fredag 8. november! NB: Forbehold om at enkeltarrangement kan bli utsolgt!

Collage av foredragsholdere

Stadig mer Matlyst!

Matlystfestivalen har vokst seg ennå større i løpet av sommeren, og når festivalen går av stabelen 7.–9. november er det mer enn 8o arrangement som står på programmet.

Mathilde Nicoline Bergersen

Vin fra Veneto med Ingvild Tennfjord - UTSOLGT

Den romantiske og naturskjønne regionen Veneto i Nord-Italia er mye mer enn Venezia, Verona og Gardasjøen. I Veneto lages vin i verdensklasse. Hva er hemmeligheten bak suksessen?