Hopp til hovedmenyen på siden Hopp til hovedinnholdet på siden
Aktuelt

Det er mye som skjer rundt Matlystfestivalen i Ringsaker. Her er et arkiv over alle våre saker.

Foto av Giertsen og Bø

Gi bort en Matlyst-opplevelse til jul! Smakebiter slippes 1. desember!

Bare en drøy måned etter at Matlystfestivalen 2021 ble gjennomført med stor suksess, slippes de første billettene til neste års festival. Merete Bø, Thomas Giertsen og Ingvild Tennfjord er allerede lansert som hete navn for Matlystfestivalen 2022, og onsdag 1. desember legges de første billettene ut for salg.  

Monica Rylander, Emil Haugli og Asle Berteig

De første navnene er klare for Matlystfestivalen 2022

Støvet hadde knapt rukket å legge seg etter en heidundrende festivalhelg for et par uker siden, før arrangørene var i gang med å planlegge neste års Matlystfestival, som løper fra 20.–22. oktober i 2022. Allerede nå er de første navnene klare.
 
 

Festivalgjester ved Matlyst-bordet

Tusen, tusen takk!

Tusen, tusen takk til alle som har deltatt på Matlystfestivalen 2021! 

Ole Martin Alfsen

Matlyst er mer enn mat!

Matlystfestivalen er så mye mer enn mat. Vi får blant annet besøk av to av Norges fremste eksperter på vin, og de ønsker å dele sin kunnskap med deg! 
 

Mette Westgaard og Sissel Olsen

Under en uke til festival!

Lavvoen er på plass, matlystbordet på torget i Brumunddal er dekket og klart – det nærmer seg Matlystfestival med stormskritt! Bli med på en tredagers matreise du også!

venninner

Kortreist lørdag

Er det noe pandemien har lært oss om reiser, så er det at man slettes ikke behøver å reise langt for å finne de gode opplevelsene!

Det er fortsatt mulig å sikre seg billetter!

Fortsatt billetter igjen til Matlystfestivalen!

Matlystfestivalen 2021 arrangeres 21. – 23. oktober, for fjerde år på rad! Flere av arrangementene i årets festivalprogram er utsolgt, men etter gjenåpningen av samfunnet har det blitt mulig å legge ut enda flere billetter. 

Tapas

Reiselysten på en fredag?

Savner du å reise og oppleve nye kulturer og smaker? Matlystfestivalen gir deg muligheten til en herlig rundtur i smak og opplevelser! Visste du at vi får besøk av verdens mest bereiste person?

Matlystfestivalen 2021 Ringsaker

Billettene går unna!

Billettene til Matlystfestivalen går unna! Noen arrangement er allerede utsolgt, og i dette øyeblikk er det få billetter igjen på følgende arrangement:

Matlyst Bakeriet i Brumunddal

Velkommen til Matlystfestivalen 2021!

For fjerde gang på rad inviterer vi til Matlystfestival i Brumunddal! Fra den 21. – 23. oktober kan du nyte kortreiste råvarer, delta på storslåtte middager og la deg inspirere av spennende foredragsholdere. 

Matlystfestivalen 2021

Koronatiltak under Matlystfestivalen 2021

Smittevern har førsteprioritet hos oss i Matlystfestivalen under gjennomføringen av årets litt annerledes festival. Festivalen gjennomføres i henhold til FHIs gjeldende regler og råd for smittevern. Vi følger tett med på utviklingen som skjer nå for å tilpasse innhold og rutiner til situasjonen vi er inne i.

Matlystbord og lavvo

Tusen, tusen takk!

Tusen takk til alle som har deltatt på Matlyst 2020! Tusen takk til alle som har gjort det mulig å lage en tredagers matfestival i Brumunddal i dette «annerledesåret». 

')