Geitmyra Matkultursenter for barn

Hva smaker vel bedre enn rykende ferske, hjemmelagde potetlomper? På Geitmyra Matkultursenter for barn kan hele familien lære å lage egne potetlomper. 
Kverning, kjevling og takkebakst høres kanskje avansert ut, men det er ikke så vanskelig som man skulle tro å lage sine egne potetlomper. Potetlompene har et stort bruksområde, og smaker like godt i matpakka fylt med kremost og salat som til snacks med smør og sukker på. 

Hos Geitmyra kan småbarnsforeldre lære å lage næringsrik og smakfull babymat. Det er mulig å komme både med og uten barn, og Geitmyra legger til rette for at de små skal få smake, sove, stelles og ha det bra under kurset. 

Lørdag arrangerer Geitmyra Åpen gård for hele familien. Lær mer om den fantastiske råvaren potet. Smak på mange ulike potetsorter og potetsuppe, vær med å lag dine egne potetlomper, gnocchi, røsti og mange andre potetretter. 

Bakeriet i Brumunddal

Er du glad i å lage kunst? Da er Aleksandras marengskurs noe for deg. På kurset lages kunstverk av marengs, som skal lufttørkes og kan henges på veggen hjemme. Ja, sukker kan faktisk bli fargerik kunst til glede og inspirasjon! 

Etter en arbeidsstund med skaperglede får barna saft og nystekt bolle. Kurset holdes på bakeriet lørdag 24. oktober kl. 11.00 - 14.00. Forhåndspåmelding til Bakeriet på telefon 480 70 900.

Biblioteket

Pannekaker og en god, gammeldags barnetime venter når Prøysenhuset og Ringsaker bibliotek samarbeider om Prøysen for barn lørdag 24. oktober kl. 12.30 - 13.00. Arrangementet er gratis, men man må melde seg på i forkant via Ticketmaster.

Peppes Pizza

Torsdag 22. oktober kan alle ungdommer mellom 13 og 18 år komme og spise så mye pizza de orker fra Peppes Pizza sin buffet – for kun 98,- ! Tilbudet gjelder fra kl. 14 til kl. 17, så her har ungdommene mulighet til å spise mye pizza før siste bussen hjem. 

Fullstendig program finner du her