Ingvild Tennfjord er en gammel kjenning for Matlystfestival-publikummet. I 2022 er hun tilbake, og det legges opp til at hun har flere arrangementer gjennom festivalen.

– Ingvild Tennfjord har slått kjempegodt an tidligere, og vi gleder oss til å kunne ønske henne velkommen på neste års festival, sier fungerende prosjektleder Monica Rylander.

Gjertsen og Bø

Merete Bø var nykomling under årets Matlystfestival, og hun gjorde et uutslettelig inntrykk. Neste år kommer hun tilbake, da i ledtog med Thomas Gjertsen.

– Det er veldig stas å kunne slippe disse navnene allerede nå. Matlystfestivalen har et stort utviklingspotensial, og nå jobbes det med å programmere resten av festivalen også. Blant annet kan vi røpe at øl og akevitt vil komme inn igjen i Matlystfestivalen, sier kultursjef Asle Berteig.

«Early bird»-billetter 1. desember

Allerede 1. desember kan du sikre deg de første billettene til arrangementer under Matlystfestivalen 2022. 

– I år kan du gi bort opplevelser under neste års Matlystfestival til jul, forteller Monica Rylander. 

Viktig for spisestedene

Under årets festival var det 3000 spisende gjester på besøk, og totalt 4000 var innom festivalens 53 arrangementer. Emil Haugli ved SMAK og Hjørnet Gastrobar er storfornøyd med årets festival, og gleder seg til neste års arrangementer allerede.

– Her hos meg, og jeg tror nok også hos de andre aktørene, er dette den største helga vi har gjennom året. Vi gleder oss til å ta fatt på neste års festival, og til å vise fram det vi driver med resten av året også for et enda større publikum.