– Med to uker igjen til festivalstart er det fortsatt mulig å sikre seg billetter på unike opplevelser under årets festival. Hva med å starte lørdagen med champagnefrokost, ta en lunsj på en av byens spisesteder, gå videre til musserende viner med Ole Martin Alfsen, og avslutte kvelden med Sixpence Brothers i lavvoen? Perfekt for vennegjengen, påpeker pådriver for Matlystsfestivalen, Monica Rylander. 
 
Dette er først og fremst restaurantenes festival. Under festivalen serverer restaurantene i Brumunddal det ypperste av det ypperste. På programmet finner du både store middager og lune lunsjer. En skikkelig matfest tre dager til ende!

Reise

Årets tema er «reise», og dette gjenspeiles både i menyer, temaer og foredrag. Festivalen får blant annet besøk av verdens mest bereiste person, Gunnar Garfors. Garfors har besøkt alle land flere ganger, og fredag kan du høre han fortelle om sine reiser på en humoristisk og ujålete måte under arrangementene «Norge rundt på 81 dager» og «Veien til ingensteds». 
 
– En perfekt festivalfredag ser omtrent ut som dette; nyt en indisk lunsj hos Riyasat India, bli inspirert av Gunnar Garfors under «Norge rundt på 81 dager», fortsett med vinsmaking med Merete Bø og avslutt kvelden med Fransk aften på Wood Hotell. Kanskje er det også stemning for irske toner med The Fingals ut i de sene nattetimer?
 
Gled deg til en tredagers matfestival med god stemning, unike smaksopplevelser og matkunnskap. 
 
Se fullt program her