– Mange av arrangementene begynner å bli utsolgt, men det er fortsatt billetter tilgjengelig på flere av programpostene under festivalen, sier festivalsjef Monica Østendheden.

Mye gratis

Som tidligere er det også i år flere arrangementer som det er gratis å være med på. Likevel er det viktig å hente ut billetter til arrangementene fra Ticketmaster.

– Av hensyn til koronasituasjonen er det begrenset antall plasser på alle arrangement. Derfor må man ha billett for å komme inn. Hvis noen har behov for hjelp til å ordne dette, kan både Turistkontoret og biblioteket være behjelpelige med å hente ut billetter fra Ticketmaster, understreker Østenheden. 

Viktig for næringa

Næringssjef Tor Rullestad gleder seg også til festivalen ruller i gang, og han mener den er ekstra viktig i den tida vi er inne i. 

– Det har vært et spesielt halvår for serveringsbransjen, og vi synes det er viktig å bidra med å legge til rette for at det kan komme folk til spisestedene våre. Ekstraordinære smitteverntiltak er på plass, og spisestedene våre har gode rutiner for smittevern. I tillegg er det satt et tak på fire arrangementer per person gjennom hele festivalen for å forenkle eventuell smittesporing i etterkant, sier Rullestad.