Lørdag under Matlystfestivalen tilbyr Geitmyra Ringsaker «Åpen gård - Ei norsk matreise» for store og små hver hele time mellom klokka 11 og 14. I lavvoen møter du Eau de Vill, en utrolig sjarmerende gjeng engerdøler, viden kjent for morsomme tekster og skikkelig god-stemning. De har ikke vært blant høydepunktene på Rørosmartnan i en årrekke for ingenting!

I gågata møter du Visit Sjusjøen og Visit Innlandet, som gir deg de beste tipsene når du vil være «Turist i eget rike». Med seg har de bakeribilen til Baker Kristiansen, selvsagt fylt til randen av velduftende bakst. Vurderer du å gå pilgrimstur, anbefaler vi å høre på Tone Stræte på Turistkontoret klokka 13. Hun forteller om hvordan du best forbereder deg, og ikke minst om alle de mulighetene og de fine møtene du kan oppleve langs vegen.

Kombiner gjerne løypa med en deilig lunsj! Kan spansk tapas på City Meet & Eat eller Indisk lunsj hos Riyasat Indian Restaurant friste? Eller hva med ekte amerikansk pizza hos Peppes? Eller bli med på Afternoon tea hos Matfatet? Eller lunt, nybakt og norsk hos Bakeriet i Brumunddal eller Baker Kristiansen? Utvalget er stort – du bestemmer!